Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Filmul nenorocirii din Capitală, în care un bărbat a murit călcat de autobuz. Colegul şoferului: "Horror! Nu vedem, închid uşile la noroc"

Grozăvie de Înviere în Capitală. Un bărbat a murit călcat de autobuz, iar şoferul şi-a continuat drumul kilometri întregi până să îl oprească poliţiştii. Bărbatul de la volan susţine că nu a văzut ce s-a întâmplat, dar este subiectul unei duble anchete - a poliţiei şi a societăţii de transport Bucureşti. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 16.04.2023, 19:22

Vezi și

Nenorocirea s-a întâmplat la 6 dimineaţa, în cartierul Titan, când străzile şi trotuarele erau pustii. 

Andreea Milea, reporter Observator: Totul s-a întâmplat în această stație de autobuz din sectorul 3 al Capitalei. Bărbatul în vârstă de 58 de ani ar fi fost băut, așa că s-a dezechilibrat, s-a lovit de bordură și a căzut sub roata din spate a autobuzului. 

Şoferul susţine că nu a văzut ce s-a întâmplat

Autobuzul era oprit în staţie când omul a căzut de pe trotuar. La pornire, vehiculul a trecut peste pieton. Şoferul, angajat de aproape 30 de ani la Societatea de Transport Bucureşti, susţine că nu a văzut ce s-a întâmplat, aşa că şi-a continuat traseul. Bucureştenii sunt îngroziţi.

Pe acelaşi subiect

Călător: Greu de crezut că nu a putut să vadă. Adică nici măcar in retrovizoare, nimic? E groaznic. Doamne fereşte. 

Călător: Nu mi se pare normal. Ar fi trebuit să se oprească sau să vadă ce s-a întâmplat. 

Şoferul în vârstă de 46 de ani a mai mers 16 staţii, mai mult de o jumătate de oră, până în Piaţa Charles de Gaulle. Abia acolo a fost oprit de poliţişti. 

Claudiu Costea, reprezentant Brigada Rutieră: Imediat după depistare, polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autobuzului, cu ambele aparate din dotarea Brigăzii Rutiere, rezultatul indicat fiind 0, respectiv negativ. 

Colegii bărbatului cred că a fost vorba doar de ghinion

După ce au aflat că şoferul nu băuse şi nu consumase droguri, colegii lui cred că a fost vorba doar de ghinion. Spun că nu au vizibilitate până în spatele autobuzului. 

Şofer STB: Horror! Cum să mi se pară... Nu am unde să mă uit... Puneți-vă pe scaun, în locul meu! Să vedeți, de la jumate stă așa... pur si simplu nu vezi, nu ai cum să vezi! Nu văd, închid ușile la noroc, poate nu e nimeni lângă ele! 

Şofer STB: La roată vezi dar când pleci te uiţi în stânga. Dacă a căzut... nu ştiu ce să zic. 

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, dar, deocamdată, nu au scris pe el numele şoferului de autobuz. Un prieten l-a aşteptat să iasă de la audieri şi a susţinut că este nevinovat.

Reporter: Ştia că a omorât acel om?

Prietenul şoferului: Nu. Bineînţeles că nu ştia.

Reporter: În ce stare este prietenul dumneavoastră?

Prietenul şoferului: Da, normal. Este şocat.

Şefii şoferului i-au retras dreptul să mai conducă până la terminare anchetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Filmul nenorocirii din Capitală, în care un bărbat a murit călcat de autobuz. Colegul şoferului: "Horror! Nu vedem, închid uşile la noroc"