Antena Meniu Search
x

Video Un șofer de autobuz a lovit mortal un bărbat în București și a condus încă 16 stații, până să fie oprit de poliţişti

Tragedie în prima zi de Paşte. Un bărbat de 58 de ani a murit lovit de un autobuz în sectorul 3 al Capitalei. Şoferul a continuat să meargă pe traseu kilometri întregi până să fie oprit de poliţişti. Le-a spus agenţilor că nu şi-a dat seama că a lovit pe cineva.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 16.04.2023, 14:33

Vezi și

Accidentul mortal a avut loc în această dimineață, în zona Titan, în stația de autobuz STB Brâncuși.

Tragedia s-a produs la ora 6 dimineața, atunci când un șofer de autobuz, angajat în cadrul STB, a lovit un pieton, un bărbat în vârstă de 58 de ani. Acesta din urmă ar fi fost băut, s-a dezechilibrat, s-a lovit de bordură și a căzut sub roata din spate a autobuzului.

Șoferul de autobuz a parcurs 16 stații după ce a lovit pietonul

Tocmai de aceea, angajatul STB nu a realizat că a lovit un pieton, astfel că și-a continuat traseul. A mers din Titan până în Piața Charles de Gaule. Vorbim despre 16 stații de autobuz, pe care le-a parcurs în mai bine de 30 de minute. Abia în Piața Charles de Gaule a fost oprit de polițiști, fiind testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drug test. Ambele au ieșit negative, așa că a fost dus la INML pentru prelevarea probelor biologice.

Conducerea STB spune că, cel mai probabil, angajatul nu va mai avea dreptul să conducă în cadrul societății până ce ancheta nu va fi finalizată.

În plus, STB a anunțat că va face și o verificare internă, însă de săptămâna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un șofer de autobuz a lovit mortal un bărbat în București și a condus încă 16 stații, până să fie oprit de poliţişti