Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cumplit din Bihor, unde o șoferiță a fost străpunsă de crengile unui copac prăbușit

Accident cumplit din cauza furtunii. O şoferiţă a fost străpunsă de crengile unui copac prăbuşit pe şosea, în Bihor. Intervenţia rapidă a salvatorilor şi eforturile medicilor au făcut ca tânăra să fie acum în afara oricărui pericol. Şi la un loc de joacă din Oradea vijelia a făcut prăpăd: o mama şi un copil au fost loviți de un copac doborât de vânt.

de Georgiana Botez

la 22.06.2022, 20:51

Vezi și

Moment teribil pentru o tânără care se afla în maşină, la volan. A fost grav rănită de o creangă care a pătruns prin parbriz şi i s-a înfipt în corp, la nivelul bazinului. Victima a fost transportată cu elicopterul la Spitalul judeţean Oradea.

Zsolt Beres, medic UPU Oradea: Un accident rutier mai ciudat. A fost extrasă de către echipajul de pompieri şi tăiată creanga, ca să poată fi transportată. A fost nevoie de intervenţie chirurgicală pentru a extrage fără probleme. E în stare stabilă.

Medicii spun că tânăra va fi externată în curând

Vântul puternic i-a luat prin surprindere şi pe cei care au ieşit într-un parc din Oradea. În câteva secunde, un copac s-a prăbuşit peste locul de joacă. Un copil a fost lovit de crengi, iar o femeie a suferit răni uşoare.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Părinţii spun că autorităţile locale ar putea avea mai multă grijă de parcuri şi cred că doar norocul i-a ferit de o tragedie.

Meteorologii au veşti bune: vremea se linişteşte până la sfârşitul săptămânii, iar vântul va bate cu putere doar la munte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cumplit din Bihor, unde o șoferiță a fost străpunsă de crengile unui copac prăbușit