Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 23 iunie 2022. Atmosferă frumoasă în aproape toată țara, temperaturile ating 29 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 23 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 15:32

Regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice pe arii în general restrânse în regiunile sud-vestice și la munte, și izolat, cu precădere în cele estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului local la munte, în est și sud-est, și izolat în restul țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 29 de grade, iar cele minime între 7 și 19 grade.

Prognoza meteo București

Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale datei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali, unde pe arii în general restrânse vor fi ploi de scurtă durată și posibile descărcări electrice. În restul zonei montane, astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare pe creste. Valorile de temperatură vor crește urșor față de ziua precedentă.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă, normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare noaptea, când trecător vor fi averse slabe, posibil și descărcări electrice, în nord. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului (rafale în general de 40...50 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 de grade, iar cele minime vor fi de 18...19 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 23 iunie 2022. Atmosferă frumoasă în aproape toată țara, temperaturile ating 29 de grade Celsius