Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ! Modul tulburător în care s-a produs accidentul din Bihor soldat cu opt răniţi

21 de oameni şi-au văzut moartea cu ochii, pe un drum din Bihor. Autocarul în care erau s-a răsturnat într-un şanţ, după ce şoferului i s-ar fi făcut rău. Imediat a fost activat planul roşu de intervenţie. Echipaje SMURD, de descarcerare, ambulanţe, dar şi două elicoptere au intervenit la locul accidentului. Opt persoane au ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 09.09.2021, 20:22

Vezi și
  • 21 de oameni se aflau în autocarul implicat în accidentul din Bihor.

Sunt imagini dramatice, filmate după accident. Oamenii sunt duşi pe braţe sau cu targa la ambulanţe şi la cele două elicoptere trimise în ajutor. Salvările au ajuns încolonate la spitalul din Oradea.

Victimă: Posibil şoferul să fi aţipit sau i-a fost rău. Pur şi simplu, autobuzul s-a deplasat pe contrasens, am crezut că începe să facă o manevră de depăşire, dar nu era nicio maşină şi când l-am atenţionat, ne-am trezit deja în şanţ cu autobuzul răsturnat.

Un elicopter a aterizat pe acoperişul spitalului din Oradea. A dus o femeie care a fost prinsă sub autobuz şi a suferit un traumatism la abdomen. Cele mai grave răni le-a avut chiar şoferul. Tot cu elicopterul a fost dus şi el la spital, însă la Cluj. 

Şoferului implicat în accidentul din Valea lui Mihai i s-ar fi făcut rău

Pe acelaşi subiect

Hadrian Borcea, medic șef UPU SMURD: El era în stare mai gravă, a necesitat asistare respiratorie. 

Autobuzul venea din localitatea Sanislău, judeţul Satu Mare, şi ducea muncitori la o fabrică de încălţăminte în Valea lui Mihai. Cu doar câţiva kilometri înainte să ajungă la destinaţie, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Prima ipoteză este că şoferului i s-a făcut rău la volan. Ieri, în Bucureşti, a fost un accident asemănător. Pasagerii unui microbuz au trecut printr-o spaimă groaznică, după ce şoferului i s-a făcut rău înainte să intre în Autogara Obor şi s-a izbit în altă maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ! Modul tulburător în care s-a produs accidentul din Bihor soldat cu opt răniţi