Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ! Modul teribil în care s-a produs accidentul din Mureş soldat cu doi morţi şi trei răniţi 

Accident teribil în această dimineaţă. Două dube s-au ciocnit violent la intrarea în localitatea Văleni, Mureş. Un bărbat de 52 de ani, care transporta flori, a murit. Acelaşi final tragic l-a avut şi un pasager din celălalt microbuz, care ar fi dormit în spate, pe un loc improvizat. Un copil de 14 ani şi mama lui sunt în stare gravă.

de Sorin Tanţoş

la 08.09.2021 , 19:42

  • Accidentul s-ar fi produs într-o curbă periculoasă în care, de obicei, se produc multe accidente din cauza excesului de viteză.

Teribilul accident a avut loc în jurul orei 4, la intrarea în localitatea Văleni. Potrivit martorilor, tragedia s-ar fi produs din vina şoferului dubei în care se aflau patru persoane. A intrat pe contrasensens şi s-a ciocnit cu celălalt vehicul în care era un bărbat.

Martor: Ăsta de Cluj a intrat pe contrasens. Ăsta a încercat să evite, dar nu a mai putut. 

Şoferul care a încercat să evite accidentul avea 52 de ani şi transporta flori în dubă. Celelalte patru victime, din al doilea microbuz, veneau de la mare. Printre ele, un copil de 14 ani şi mama acestuia. Imediat după cumplitul accident, un alt şofer din trafic a sărit în ajutorul răniţilor.

Vezi și

Martor: Am sunat la Ambulanţă că am văzut că erau morţi acolo. Am scos copilul ăla micuţ afară, îl dureau picioarele, mama sa şi restul când au venit pompierii.  

Pe acelaşi subiect

Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru două dintre victime.

Traficul a fost oprit trei ore în zona în care s-a produs accidentul

Septimiu Moldovan, șef Gardă intervenție detașament pompieri Târgu Mureș: Victimele de cod negru erau încarcerate.

Este vorba despre şoferul dubei care transporta marfă şi un pasager din celălalt vehicul, care ar fi dormit în spate. 

Martor: Avea ceva improvizat din lemn, improvizat în spate. Şoferul, femeia şi copilul erau în faţă şi încă o persoană în spate, persoana care a decedat. 

Răniţii au ajuns la spital, iar şoferul a fost dus direct la Terapie Intensivă. 

Voichița Pantea, purtător de cuvint Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș: Doi pacienţi sunt în stare stabilă, conştienţi şi cooperanţi, iar unul dintre pacienţi, cu un politraumatism sever, a suferit o intervenţie chirurgicală de urgenţă. 

Şoferii spun că în locul unde s-a întâmplat accidentul este o curbă extrem de periculoasă. 

Martor: Aici mereu se întâmplă accidente. Toată lumea se grăbeşte la lucru că au descărcări, au una alta, se grăbesc şi de asta se întâmplă.

Traficul în zonă a fost oprit pentru aproximativ trei ore. 

Sorin Tanţoş Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ! Modul teribil în care s-a produs accidentul din Mureş soldat cu doi morţi şi trei răniţi