Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE. Lăsat să agonizeze chiar de cei care trebuiau să îl salveze. Filmul accidentului din Alba, unde Alexandru și-a găsit sfârșitul

Un nou scandal în Poliţie. Familia lui Alexandru, un tânăr de 20 de ani din Alba, îi acuză pe agenţi de neglijenţă, după un accident rutier. Poliţiştii nu l-au găsit pe şofer timp de patru ore, ba chiar l-au căutat la spital deşi el zăcea lângă maşină. Rudele tânărului cred că ar fi putut supravieţui dacă poliţiştii îl vedeau la timp.  

de Dorin Gâldău

la 15.03.2024, 21:19

Vezi și

Cunoscut victimă: Nepăsători. Poliţia Română e nepăsătoare.

Sunt acuzaţiile grave pe care apropiaţii lui Alexandru le aduc poliţiştilor. Oamenii spun că agenţii au făcut o anchetă superficială şi se întreabă dacă intervenţia lor nu ar fi putut fi salvatoare pentru tânărul de 20 de ani.

Filmul accidentului din Alba, unde Alexandru și-a găsit sfârșitul

Cunoscut victimă: Au trecut două-trei echipaje şi au văzut maşina în şanţ şi au spus că a plecat de la locul accidentului. Când colo el zăcea în spini.

Pe acelaşi subiect

Accidentul a avut loc în jurul orei 4 dimineaţa. În localitatea Petreşti, şoferul a pierdut controlul şi s-a lovit cu maşina de un cap de pod. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat la 100 de metri, iar şoferul proiectat pe geam direct în câmp. Acolo a rămas timp de patru ore, fără ca cineva să îl vadă.

Cunoscut victimă: Dacă poliţia căuta de la început şi cerceta prin zonă, îl găsea.

Deşi şoferul era la 10 metri de epava maşinii, primul echipaj de poliţie nu l a găsit. Ba chiar au mers să l caute la spital. Până la urmă un trecător l a văzut.

Luminiţa Prodan - purtătorul de cuvânt IPJ Alba: Echipajul mixt, format din poliţişti şi jandarmi au efectuat verificari, fără a fi identificată vreo victimă sau martori. Poliţiştii s-au deplasat inclusiv la spital, pentru a identifica daca s-a prezentat vreo persoană la spital pentru ingrijri medicale.

"Un băiat la locul lui"

Cei care l-au cunoscut pe tânăr nu îşi explică cum a fost posibilă nenorocirea.

Apropiat: Nu era băiat rău. era la locul lui, aşezat, mă asculta. Un băiat la locul lui, foarte cuminte. Până acum nu am avut chestii să auzim despre el că face probleme sau ceva.

Pe lângă ancheta pentru accident, poliţiştii verifică acum şi modul în care au intervenit colegii lor.

Reporter-Luminiţa Prodan - purtătorul de cuvânt IPJ Alba: A fost deschisă o anchetă internă?

- Cercetarile care sunt efectuate in momentul de faţă vizează absolut toate aspectele care sunt legate de acest incident.

Necropsia va stabili cât timp a mai trăit tânărul după accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE. Lăsat să agonizeze chiar de cei care trebuiau să îl salveze. Filmul accidentului din Alba, unde Alexandru și-a găsit sfârșitul