Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Tineri de 18 ani, morţi în accident. Tatăl şoferului a avut o presimţire la plecare

Doi tineri de 18 ani, cu planuri mari de viitor, au pierit, azi-dimineaţă, într-un accident oribil! Băieţii se întorceau de la o petrecere, când maşina lor s-a zdrobit de un TIR. Cel de la volan avea permis de numai patru luni şi se grăbea să ajungă acasă - peste câteva ore avea examen. Spera să ia bacalaureatul din a doua încercare.

de Redactia Observator

la 14.08.2024 , 19:39

Daniel şi Dragoş erau la jumătatea drumului spre casă când Dragoş, adolescentul de la volan, nu a putut să mai ţină drumul drept. ANIMAŢIE Pe centura oraşului Drobeta-Turnu Severin, maşina a intrat pe sensul opus, direct sub roţile unui camion cu numere de Serbia. Şoferul acestuia nu a apucat să schiţeze niciun gest ca să evite ciocnirea fatală.

"A intrat pe banda mea, cum se spune, a intrat pe contrasens. Da. El a dat drept în mine. M-am speriat", spune şoferul TIR-ului.

Tineri morţi în accident, după petrecere

Vezi și

În maşina băiatului de 18 ani, acul vitezometrului s-a oprit la 160 de kilometri pe oră. Părinţii lui par să fi avut o presimţire rea. Tatăl a avut o discuţie serioasă cu el înainte să plece la petrecere.

Pe acelaşi subiect

"Aseară, când el a plecat, eu l-am întors înapoi. I-am zis: "Nu te mai duci!". Şi i-am spus "Tată, cu graba niciodată." Nu ştiu cum a făcut că a intrat pe contrasens. M-a sunat domnul poliţist şi mi-a spus că a avut viteză", povesteşte, în lacrimi Constantin Maxim, tatăl lui Dragoş.

Impactul dintre camion şi automobil nu le-a lăsat adolescenţilor nicio şansă.

  • Horia Ene, medic SAJ Mehedinți: Sunt două persoane tinere, de sex masculin, decedate. Impactul a fost extraordinar.
  • Reporter: Practic, nu s-a mai putut face nimic?
  • Horia Ene, medic SAJ Mehedinți: Nu, absolut nimic. Erau decedaţi.

Cu câteva ore înainte să sfârşească dramatic, Daniel şi Dragoş se întâlniseră cu prietenii şi făcuseră planuri. Tânărul care avea astăzi examen de bacalaureat îşi vedea deja viitorul.

  • Prieten: Voia să plece pe TIR. A luat sala pentru TIR şi voia să plece afară să lucreze, să fie pe cont propriu. Ieri a fost ultima dată când ne-am văzut toţi. Am râs, am glumit.
  • Reporter: Pe Dani il ştiai?
  • Prieten: Da, şi el un băiat de nota 10! Tremur. Cei mai buni prieteni au fost şi sunt.

Tragediile provocate de şoferi fără experienţă devin un fenomen îngrijorător. Anul trecut, din 28.000 de accidente, un sfert s-au produs din cauza unor începători care aveau sub 20 de ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Tineri de 18 ani, morţi în accident. Tatăl şoferului a avut o presimţire la plecare