Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tinerii morţi în accidentul din Drobeta aveau 160 km/oră când s-au izbit frontal de TIR. Dragoş si Dani erau de nedespărţit

Accident cumplit în această dimineaţă pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin. Doi tineri de 18 ani din Mehedinţi au murit după ce maşina în care se aflau a ajuns sub roţile unui TIR. Şoferul, proaspăt absolvent de liceu, a intrat pe contrasens cu o viteză de peste 160 pe oră. Impactul a fost atât de violent încât TIR-ul s-a răsturnat.

de Redactia Observator

la 14.08.2024 , 13:19

Şoferul, un tânăr de 18 ani, absolvise anul acesta liceul. Astăzi, ar fi trebuit să dea proba de bacalaureat în a doua sesiune. Nu a mai apucat. În această dimineaţă, cu o viteză de 160 de kilometri pe oră, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR cu numere de Serbia. Lovitura a fost atât de puternică, încât autotrenul s-a răsturnat. 

Salvatorii nu au putut face nimic pentru cei doi băieţi

"A intrat pe banda mea, cum se spune, a intrat pe contrasens. El a dat drept în mine. M-am speriat", ne declară şoferul sârb.

Vezi și

În maşina spulberată, alături de şofer era şi prietenul lui. Un băiat de acceaşi vârstă, care se pregătea să intre în ultimul an de liceu. Niciunul dintre ei nu a supravieţuit impactului violent. Din primele informaţii, şoferul de 18 ani ar fi fost cel care a pierdut controlul volanului. Ca o ironie a sorţii, băiatul se pregătea să devină chiar şofer de TIR.

Autorităţile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Traficul rutier de pe centură a fost întrerupt pe ambele sensuri de mers.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Tinerii morţi în accidentul din Drobeta aveau 160 km/oră când s-au izbit frontal de TIR. Dragoş si Dani erau de nedespărţit