Antena Meniu Search
x

Antena 1 difuzează, în Săptămâna Mare, controversatul serial “The Bible”

Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări, începând cu săptămâna premergătoare zilelor de Paşti, un serial multipremiat, producţie 2013, intitulat “Biblia”, în fiecare seară de la 22:30

Mark Burnett, producatorul miniseriei alături de Roma Downey, a declarat că este cel mai important proiect al carierei sale în televiziune. Primul episod a fost urmărit de peste 13 milioane de telespectatori în Statele Unite şi este cea mai urmărită producţie de gen până la ora actuală. “Biblia” a fost nominalizată la trei categorii ale premiilor Emmy.

Miniseria compusă din 10 episoade încearcã sã redea cele mai semnificative capitole ale Sfintei Scripturi, inclusiv călătoria lui Noe cu Arca, povestea lui Avram, Exodul, povestea lui Samson și Dalila, și nașterea, moartea și învierea lui Iisus Hristos. “Ne-am adresat, cu această producţie, în special tinerei generatii, am vrut să demonstrăm că Vechiul Testament nu este doar o inşiruire de poveşti fără legătură între ele, ci se înlănţuiesc şi conduc toate către Noul Testament”, a declarat Mark Burnett.

Serialul a născut multe controverse, între care, cea mai mediatizata este acuzatia ca actorul din rolul lui Satana seamănă cu Barack Obama. Dezminţirile nu au întârziat să apară, cei doi producători oferind o declaraţie oficială: “Actorul care îl joacă pe Satana, Mehdi Ouazanni este un renumit actor marocan, a mai interpretat acest personaj şi înainte ca domnul Obama să devină preşedinte”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Antena 1 difuzează, în Săptămâna Mare, controversatul serial “The Bible”