Antena Meniu Search
x

Ziua Antenei 1: ce făceau acum 24 de ani actorii din "Fructul oprit"

Ani în care zeci de vedete v-au intrat în case în fiecare zi. Însă, câţi dintre dumneavoastră îşi amintesc ce făceaţi acum 24 de ani?

Vezi și

Ani în care zeci de vedete v-au intrat în case în fiecare zi. Însă, câţi dintre dumneavoastră îşi amintesc ce făceaţi acum 24 de ani? Iată răspunsurile actorilor din "Fructul Oprit", noul serial produs de Ruxandra Ion, care va începe în curând la Antena 1​.

DORU ANA, actor: Cumpăram Antena 1! Când a apărut Antena 1, trebuia să cumperi o antenă specială ca să prinzi postul. Şi am intrat în legătură cu nişte oameni să îmi facă rost de o antenă pentru că voiam să prind Antena 1. Deci, cred că avum 24 de ani încercam să o fixez pe balcon.

PETRU PĂUN, actor: 24 de ani...Ei, bine, aveam şase ani atunci. Atunci am început şcoala eu. 

ADRIANA TRANDAFIR, acriţă: Eram foarte tânără! Reperul meu de bază e că îl născusem pe Ştefan, eram o mamă fericită, eram angajata teatrului Odeon, în plină glorie în spectacolele de referinţă.

MARIAN RÂLEA, actor: Şi mie îmi era teamă să joc pentru că era atât de mare actriţă (n.r. Adriana Trandafir) încât îmi ziceam 'Doamne... dacă apuc să joc cu Adriana!'

ADRIAN TITIENI, actor: În urmă cu 24 de ani, un coleg mi-a amintit că lucram la Balanţă cu domnul Pintilie, ceea ce realmente a însemnat o mare mare provocare. Venise atunci din Franţa era un proiect important.

CRISTINA CIOBĂNAŞU, actriţă: În urmă cu 24 de ani nici nu existam! Nici măcar părinţii mei nu erau căsătoriţi acum 24 de ani, dar mă gândesc cum o să fiu eu la 24 de ani. Am 21 de ani acum!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ziua Antenei 1: ce făceau acum 24 de ani actorii din "Fructul oprit"