Antena Meniu Search
x

Antonio Banderas a fost infectat cu coronavirus. Actorul aniversează 60 de ani în carantină

Antonio Banderas a fost infectat cu coronavirus. Actorul care a făcut istorie cu rolul său din ”Masca lui Zorro” a anunțat pe contul său de Twitter că aniversează împlinirea a 60 de ani în carantină, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.08.2020, 16:07

Antonio Banderas a fost infectat cu coronavirus. Actorul aniversează 60 de ani în carantină
Antonio Banderas a fost infectat cu coronavirus. Actorul aniversează 60 de ani în carantină - DPA Images via Hepta

Banderas a subliniat că este „relativ bine, doar un pic mai obosit decât de obicei” și speră să se recupereze „cât mai curând posibil urmând indicațiile medicale”. 

„Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie, a mă odihni și a continua să îmi fac planuri pentru a începe să dau sens celor 60 de ani împliniți recent, și la care am ajuns plin de dorință și entuziasm”, a mai scris el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul Antonio Banderas s-a născut la 10 august 1960, la Malaga, în Spania. În copilărie, a fost pasionat de fotbal, dar la vârsta de 14 ani şi-a fracturat piciorul, iar visul său de a deveni jucător profesionist de fotbal s-a spulberat. A dezvoltat însă o nouă pasiune - teatrul.

În iulie 2017, actorul a fost distins cu Premiul Naţional pentru Cinematografie 2017. Premiul recompensează întreaga carieră a unui profesionist al celei de-a şaptea arte. În mai 2019, a câştigat premiul de interpretare masculină la cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, fiind recompensat pentru rolul din filmul "Pain and Glory'' ("Dolor y gloria"), regizat de Pedro Almodovar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Antonio Banderas a fost infectat cu coronavirus. Actorul aniversează 60 de ani în carantină