Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Antrenorul de genii, prins în flagrant când întreţinea relaţii sexuale cu un băiat de 14 ani. Minorul, atras cu cadouri scumpe şi îndepărtat de familie

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, care a crescut în centrele Protecției Copilului şi s-a remarcat inclusiv prin faptul că a primit premii internaţionale pentru excelenţă în Educaţie, a fost reţinut de poliţiştii din Capitală. Este vorba despre Lajos Kristof care s-a făcut cunoscut drept antrenor de genii şi expert în descoperirea şi pregătirea copiilor cu abilităţi excepţionale. Bărbatul este cercetat acum pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor în vârstă de 14 ani, pe care l-ar fi ademenit cu bani, dar şi alte beneficii, inclusiv telefoane mobile scumpe.

de Denisa Dicu

la 20.07.2024 , 13:18

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost ridicat de poliţişti din locuinţa sa şi a fost la audieri pentru a da mai multe explicaţii. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul este Lajos Kristof, cunoscut ca fiind implicat în campanii caritabile. Acesta ar fi ademenit minorul cu scopul de întreţine relaţii intime cu el. Este vorba despre un băiat în vârstă de doar 14 ani. I-ar fi cumpărat acestuia mai multe bunuri de valoare, printre care un telefon şi mai multe haine.

După ce s-a apropiat suficient de mult de copil, l-a făcut să creadă că părinţii îi doresc răul şi că el este singura persoană în care poate avea încredere. Acum, băiatul se află în custodia mamei. Cel mai probabil în acest caz se va sesiza şi Protecţia Copilului. Totodată, cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru viol.

Vezi și
Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Antrenorul de genii, prins în flagrant când întreţinea relaţii sexuale cu un băiat de 14 ani. Minorul, atras cu cadouri scumpe şi îndepărtat de familie