Antena Meniu Search
x

Antrenorul de înot de la CS Dinamo, care ar fi violat o fetiţă de 7 ani, a fost arestat preventiv. Victima le-a povestit părinţilor coşmarul trăit

Acuzaţii de viol în curtea Ministerului de Interne. O fetiţă de 7 ani ar fi fost violată de un instructor de înot de la Clubul Sportiv Dinamo. Poliţiştii au început ancheta.    

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 15.02.2024, 08:22

Vezi și

Antrenorul acuzat are 20 de ani şi este instructor de înot la Clubul Dinamo. Momentele de coşmar ar fi avut loc in timpul lecţiilor de înot, în bazinul Dinamo, unde merg sute de copii.

Fetiţa de 7 ani ar fi povestit părinţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au făcut plângere. Suspectul a fost ridicat de acasă, audiat iar procurorii au dispus măsura arestatului preventiv pentru 30 de zile.

De la 1 ianuarie agresiunile sexuale împotriva minorilor sunt considerate viol daca diferenţa de vârstă dintre agresor şi victimă este mai mare de 5 ani. Antrenorul riscă acum până la 20 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 10 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Antrenorul de înot de la CS Dinamo, care ar fi violat o fetiţă de 7 ani, a fost arestat preventiv. Victima le-a povestit părinţilor coşmarul trăit