Antena Meniu Search
x

Video Instructorul de înot de la CS Dinamo care ar fi violat o fetiţă de 7 ani a fost concediat. Tânărul antrenor riscă ani grei după gratii

Un caz şi mai şocant a fost descoperit în urmă cu scurt timp în Capitală: acuzaţii de viol în curtea Ministerului de Interne. O fetiţă de 7 ani ar fi fost violată ieri de un instructor de înot de la Clubul Sportiv Dinamo. Poliţiştii au început ancheta.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 14.02.2024, 19:49

Vezi și

Antrenorul acuzat are 20 de ani şi este instructor de înot la Clubul Dinamo. Momentele de coşmar ar fi avut loc in timpul lecţiilor de înot, în bazinul Dinamo, unde merg sute de copii. Fetiţa de 7 ani ar fi povestit părinţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au făcut plângere.

Suspectul a fost ridicat de acasă, audiat şi reţinut 24 de ore. În urmă cu scurt timp a ajuns în faţa unui procuror care va stabili dacă îl va ancheta în libertate sau nu. Vă reamintesc, de la 1 ianuarie agresiunile sexuale împotriva minorilor este considerat viol daca diferenţa de vârstă dintre agresor şi victimă este mai mare de 5 ani. Antrenorul riscă acum până la 20 de ani de închisoare.   

Clubul sportiv a anunţat că bărbatului i-a fost desfăcut contractul de muncă şi că va cere tuturor angajaţilor un certificat care atestă că nu sunt în registrul agresorilor sexuali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Instructorul de înot de la CS Dinamo care ar fi violat o fetiţă de 7 ani a fost concediat. Tânărul antrenor riscă ani grei după gratii