Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Antrenorul de karate Bogdan Goci s-ar fi îmbătat şi ar fi abuzat 4 eleve. În trecut a fost acuzat de fapte similare

Un antrenor de karate este acuzat că ar fi agresat sexual patru fete într-un cantonament din staţiunea Voineasa. Bărbatul, deţinător de centură neagră cu cinci dani, s-ar fi îmbătat aseară şi ar fi început să pipăie fetele. Cea mai mică dintre victime are 11 ani. Una dintre copile şi-a sunat tatăl care a anunţat Poliţia imediat. Antrenorul de tae kwan do ar fi fost dat afară din federaţie din cauza unor incidente asemănătoare, iar clubul nu e acreditat.

de Bianca Iacob

la 03.09.2024 , 19:16

Agresiunea s-a petrecut în cantonamentul de la Voineasa, unde copiii şi antrenorii erau de cinci zile. În fotografiile postate pe Facebook-ul clubului, cei nouă băieţi şi nouă fete par să se distreze de minune. Doar că aseară lucrurile ar fi degenerat.

Bogdan Goci de 48 de ani, deţinător de centură neagră cu cinci dani, ar fi băut şi, apoi, a agresat copiii.

Bogdan Goci ar fi băut şi apoi a agresat copiii

Vezi și

Tatăl uneia dintre fetele aflate în cantonament cu antrenorul de taekwando a sunat la poliţie după ce fiica lui i-ar fi povestit la telefon că antrenorul a făcut scandal şi ar fi atins-o pe una dintre colegele ei. Ar fi de fapt, patru victime, fete în vârstă de 11, 13, 15 şi 17 ani. Poliţia a fost alertată la 2 dimineaţa. Imediat, la pensiune au descins poliţiştii şi l-au reţinut pe profesor.

Pe acelaşi subiect

"În urma verificărilor efectuate de oamenii legii, s-a constatat că sesizarea se confirmă. Polițiștii au identificat cele 4 minore care ar fi fost agresate sexual, acestea fiind prezente la unitatea de cazare pentru activități organizate de clubul de arte marțiale Club Sportiv Instinct, municipiul București", a declarat IPJ Vrancea.

"Mi-e greu să cred că a făcut ce am înţeles. Doamne fereşte de aşa ceva, îl ştiu un om ok, nu l-aş fi văzut să facă aşa ceva", spune un cunoscut.

"De patru ani îl ştiu. Un om cu capul pe umeri, foarte sufletist, a fost un domn tot timpul și cu copiii cum se purta cu ei, avea grijă de ei", spune un altul.

Antrenamentele aveau loc de obicei seara, la club, însă vecinii nu l-au mai văzut de vreo două luni la sediu.

Clubul nu ar fi acreditat de federaţia română de taekwondo

Potrivit surselor Observator, clubul nu ar fi acreditat de federaţia română de taekwondo, iar antrenorul chiar fusese exclus din federatie pe motive asemanatoare care nu au putut fi probate.

"Noi l-am exclus pe acest personaj cu foarte mulţi ani în urmă, nu este membru al federaţiei. Este un club pirat care este organizat prin slăbiciunea legii, ei nu sunt licenţiaţi, nu au nicio legătură cu noi Bănuielile noastre şi ceea ce ni s-a adus la cunoştinţă în ceea ce îl priveşte în trecut se confirmă în prezent, ceea ce înseamnă că noi am luat o decizie corectă atunci când l-am marginalizat şi exclus", spune președintele federației de taekwando

Oficialii recomandă părinţilor să verifice cluburile sportive atunci când îşi înscriu copiii. Însă, deşi a fost exclus din federaţie, Goci apare în continuare pe site-ul unei asociaţii renumite de taekwondo. În trecut, antrenorul a mai fost implicat într-un scandal. Una dintre sportivele de la club a fost depistată pozitiv la cannabis în timpul unei competiţii. Tânăra de 21 de ani a fost suspendată timp doi ani, iar membrii federaţiei au arătat şi atunci cu degetul spre Bogdan Goci.

Bianca Iacob Like

Singurul lucru pe care ştiu bine să îl fac e meseria asta de jurnalist! Într-o lume destinată si dedicată oarecum bărbaților, am ajuns să fiu reporter în două războaie. De fapt, sunt mai multe, vreo 4.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Antrenorul de karate Bogdan Goci s-ar fi îmbătat şi ar fi abuzat 4 eleve. În trecut a fost acuzat de fapte similare