Antena Meniu Search
x

Video Anunţul Poliţiei despre moartea lui Nosfe. Artistul va fi înmormântat marţi

Pe reţelele sociale curg mesajele de condoleanţe după moartea prematură a artistului Nosfe. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 17.10.2022, 13:33

Vezi și

La necropsie se va stabili dacă Nosfe consumase substanţe interzise, aşa cum este vehiculat în spaţiul public. Cei care vor să îşi ia rămas bun de la el o pot face luni, iar marţi artistul va fi înmormântat.

Comunicatul Poliţiei despre moartea lui Nosfe

"La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soţul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Baloteşti, şi nu mai reacţionează. Imediat, poliţiştii oraşului Otopeni s-au deplasat la faţa locului, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. 

De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv”, a transmis, duminică seară, IPJ Ilfov. 

Sursa citată a precizat că s-a relaţionat cu medicul legist, care s-a deplasat la faţa locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Anunţul Poliţiei despre moartea lui Nosfe. Artistul va fi înmormântat marţi