Antena Meniu Search
x

Anunţul UBER pentru noaptea de Revelion!

Compania a creat o listă de sfaturi şi informaţii utile pentru utilizatori, care să-i ajute să ajungă la destinaţie în siguranţă şi la costuri cât mai reduse.

Anunţul UBER pentru noaptea de Revelion!

Compania a creat o listă de sfaturi şi informaţii utile pentru utilizatori, care să-i ajute să ajungă la destinaţie în siguranţă şi la costuri cât mai reduse.

Astfel, Uber recomandă clienţilor săi să evite orele de vârf de Revelion, pentru a nu plăti de câteva ori mai mult pentru o cursă. Uber România, compania care oferă servicii de ride sharing în Bucureşti, Cluj, Braşov şi Timişoara, recomandă clienţilor săi să evite orele de vârf din intervalul 20:00 şi 22:30 şi 03.00 şi 05.00 în noaptea de Anul Nou, astfel încât să evite curse de câteva ori mai scumpe decât în mod normal.

“Peste tot în lume, noaptea dintre ani este una din cele mai aglomerate pentru Uber. În astfel de momente cu cerere excepţional de mare, pentru a asigura disponibilitatea unei maşini, Uber foloseşte tarifarea dinamică. În perioadele în care numărul de cereri este mai mare decât numărul de maşini disponibile, sistemul aplică un algoritm care creşte în timp real preţurile pentru a încuraja mai mulţi şoferi parteneri să intre online pe platforma Uber”, au explicat reprezentanţii Uber.

În aceste condiţii, compania recomandă clienţilor săi să evite orele de vârf. “În 2015, între anumite ore, tariful dinamic mediu a fost de cinci ori mai mare. Cel mai mare tarif dinamic a fost de opt ori tariful obişnuit”, a precizat Uber.

În noaptea de Anul Nou din 2015, în Bucureşti, cererea cea mai mare şi, implicit, cele mai mari tarife, au fost între 20:00 şi 22:30 şi între 03.00 şi 05.00 dimineaţa, când tariful dinamic a ajuns, în medie, până la de cinci ori mai mare faţă de cel obişnuit, cu vârfuri în care tariful a crescut şi de opt ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Anunţul UBER pentru noaptea de Revelion!