Antena Meniu Search
x

Aparatură profesională de ascultare, descoperită într-o şcoală din Galaţi. SRI a preluat ancheta

Mai multe dispozitive de ascultare au fost descoperite la Şcoala Gimnazială “Negoiţă Dănăilă” din satul Buceşti, comuna Iveşti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean(IPJ) Galaţi, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 08.01.2022, 14:35

Aparatură profesională de ascultare, descoperită într-o şcoală din Galaţi. SRI a preluat ancheta

Aparatura a fost descoperită de către agentul de pază care a anunţat instituţiile care anchetează astfel de evenimente. La şcoala din Buceşti au venit echipe de la SRI şi Poliţie. IPJ Galaţi a precizat că aparatura de supraveghere descoperită în interiorul şcolii din Buceşti a fost montată în 2019 şi avea şi o componentă audio.

“La data de 6 ianuarie, poliţiştii Serviciului Ordine Publică au efectuat un control la şcoala gimnazială din localitatea Buceşti, ocazie cu care au constatat că, în anul 2019, o societate comercială ar fi desfăşurat activităţi de instalare a unor sisteme de alarmare împotriva efracţiei, fără a deţine licenţă de funcţionare. În urma constatărilor, a fost întocmit dosar penal pentru violarea vieţii private şi instalarea şi întreţinerea sistemelor de alarmare împotriva efracţiei, fără a deţine licenţă de funcţionare în domeniu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cine e responsabil în cazul elevului violat de 2 ori la şcoală?

Observator » Evenimente » Aparatură profesională de ascultare, descoperită într-o şcoală din Galaţi. SRI a preluat ancheta