Antena Meniu Search
x

Apel disperat al unei ucrainence care şi-a pierdut fiul. Roman a trecut râul Tisa înot în România ca să scape de război, iar de o lună nu mai ştie nimic de el

O ucraineancă a apelat cu disperare la poliţiştii români, după ce şi-a pierdut fiul. Roman, un tânăr de 23 de ani, a trecut graniţa înot pe râul Tisa. Se întâmpla în urmă cu o lună. De atunci, femeia nu mai ştie nimic de el, iar telefonul lui este închis.

de Monica Palade

la 18.03.2023, 12:24

Mama a sesizat poliţia în urmă cu o lună, pe 18 februarie, însă abia acum şi-a dat acordul de mediatizare asupra cazului, informează reporterul Observator Simona Vasiac.

Îşi caută disperată fiul de o lună

„La data de 18 februarie 2023, la ora 16.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Sarasău, au fost sesizați de către o femeie de cetățenie ucraineană, cu privire la faptul că, fiul său, ROMAN YASINSKYI în vârstă de 23 de ani din Ucraina, a trecut râul Tisa înot în zona Săpânța, iar de atunci nu s-a mai putut lua legătura cu acesta, telefonul mobil fiindu-i închis. Ultima dată când familia a vorbit cu tânărul, a fost înainte să treacă râul în România.

La momentul respectiv era îmbrăcat cu blugi negri, hanorac negru și o pereche de bocanci negri. Semnalmente: 1,70 m înălțime, 70 de kg, păr tuns scurt, ochi verzi.

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. Precizăm faptul că azi, 17 martie, am primit acordul de mediatizare din partea familiei”, a anunţat poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Apel disperat al unei ucrainence care şi-a pierdut fiul. Roman a trecut râul Tisa înot în România ca să scape de război, iar de o lună nu mai ştie nimic de el