Antena Meniu Search
x

Arena Naţională rămâne închisă

Stadionul Naţional rămâne închis. Acoperişul care a costat 84 de milioane de lei nu este omologat în România, aşa că nu poate primi aviz de la ISU

Vezi și

Stadionul Naţional rămâne închis. Acoperişul care a costat 84 de milioane de lei nu este omologat în România, aşa că nu poate primi aviz de la ISU.

Primăria a recunoscut problemele de la Arena Naţională, dezvăluite încă de aseară, la Observator. Iar cazul ajunge acum pe masa Guvernului. 

Soluiţia cea mai ieftină ar putea veni de la Ministerul Dezvoltării regionale care ar trebui să modifice legislaţia şi să introducă în lista de materiale omologate în România şi materialul din care este făcută copertina de la Arena Naţională.

O altă variantă, mai scumpă, este înlocuirea totală a acoperişului, variantă pe care municipalitatea nu o agreează. Până atunci, primăria capitalei solicită ISU să-i permită să redeschidă arena naţională şi să funcţioneze cu acoperişul retractat. Dosarul arenei nationale se afla de trei ani pe masa inspectorilor de la isu, care pana acum nu au acceptat nicio varianta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Arena Naţională rămâne închisă