Antena Meniu Search
x

Video Aron Timar, fotbalistul din Harghita mort după antrenament, nu era cunoscut cu probleme de sănătate. A fost resuscitat în zadar zeci de minute

Un copil de 12 ani din Harghita a murit în mod inexplicabil după un antrenament la fotbal. I s-a făcut rău în vestiar, iar ambulanţa chemată să intervină a ajuns repede, dar fără medic. Un alt echipaj a sosit la scurt timp, însă nu s-a mai putut face nimic pentru băiatul care nu avea probleme de sănătate cunoscute. 

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 21:10

Vezi și

Aron Timar, un copil de 12 ani, îşi dorea mai mult decât orice să ajungă fotbalist. Era deja legitimat Loki SC şi se antrena cu echipa sa pentru Cupa Satelor, competiţie organizată de Federaţia Română de Fotbal. După ultimul antrenament, băiatului i s-a făcut rău brusc. 

Balla Laszlo, preşedinte Asociaţie Sportivă Lunca de Jos: Unul dintre copii a observat că se simte rău băiatul asta. Şi l-au întrebat ce e. A spus "mă simt rău". Au chemat imediat antrenorul. Antrenorul a sosit şi a văzut că copilul e în stare gravă. 

Tamas Zoltan, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Harghita: A căzut acolo, pe podea. Salvarea a fost chemată imediat. 

Antrenorul l-a dus până la stradă pe braţe, unde a venit şi medicul de familie, care i-a dat primul ajutor. În 5 minute de la apelul la 112, a sosit o ambulanţă, dar fără medic. După alte 4 minute, a ajuns şi un echipaj complet. 

Pe acelaşi subiect

Dr. Peter Szilard, manager Serviciu de Ambulanţă Harghita: Au transportat băieţelul la centru de permanenţă din Ghimes. Au încercat să îl resusciteze în jur de 45 de minute, dar fără succes.

Aron Timar nu era cunoscut cu probleme de sănătate

Federația Română de Fotbal a postat un mesaj de condoleanţe pe pagina de Facebook. Nimeni nu îşi explică ce a provocat moartea copilului. 

Balla Laszlo, preşedinte Asociaţie Sportivă Lunca de Jos: A avut şi un teren de fotbal pe lângă. Juca fotbal toata ziuă. Iubea foarte mult fotbalul. Nu se cunoştea cu nicio boală. Nu aveau cunoştinţe că copilul are ceva. 

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Anchetatorii aşteaptă acum rezultatele necropsiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Aron Timar, fotbalistul din Harghita mort după antrenament, nu era cunoscut cu probleme de sănătate. A fost resuscitat în zadar zeci de minute