Antena Meniu Search
x

Arsenie Boca, omul care FĂCEA MINUNI!

Arsenie Boca este numele pe care mulți credincioși îl rostește cu evlavie. De-a lungul vieții sale pământești, părintele de la Prislop a fost o binecuvântare pentru mulți dintre semenii noștri

Arsenie Boca este numele pe care mulți credincioși îl rostește cu evlavie. De-a lungul vieții sale pământești, părintele de la Prislop a fost o binecuvântare pentru mulți dintre semenii noștri 

Mulți dintre cei aflați în suferință au mers în ultimă instanță către el. Și-au deschis sufletul, iar Dumnezeu, prin vocea preotului Arsenie Boca, le-a călăuzit pașii către credință și vindecare.

Printre minunile pe care părintele le-a făcut de-a lungul vieții sale monahale, una a atras atenția tuturor. Arsenie a fost la înmormântarea mamei sale deși atunci se afla la sute de kilometri distanță de locul în care femeia urma să fie îngropată.

"Știa ce vine, ce urma. Când au venit după el să-l ridice, într-o dimineață la ora 6, le-a spus: «V-am așteptat!». L-au băgat în mașină dar mașina nu a pornit. Atunci el le-a spus să-l lase să se roage, a revenit apoi și mașina a pornit. Când au ajuns la Brașov, nu au vrut să-l lase în sutană și maiorul a trimis doi subalterni să-l dezbrace și să-i dea hainele de pușcărie, dar nu s-au putut apropia de el. I-au spus maiorului că Arsenie nu vrea să se dezbrace, iar ei nu se pot apropia de el. Maiorul a înjurat și s-a dus personal să-l dezbrace pe «popă» de hainele preoțești, dar același semn l-a primit și el și atunci a decis să-l lase în straiele preoțești. Oamenii l-au recunoscut și l-au rugat să țină predici în ora de plimbare în curte. Conducerea i-a pus în vedere să înceteze cu predicile, dar el a continuat și la un moment dat l-a văzut chiar și pe maior pitit, că-l asculta", a spus Zoe Dăian, citată de Agerpres.

Mai mult, deşi era închis, mai mulţi oameni spun că l-au văzit la înmormântarea mamei lui, care avusese loc la sute de kilometri distanţă faţă de locul închisorii. "A fost. L-am întrebat dacă a fost, cum a ajuns, iar el a confirmat că a fost. A spus: «Am fost. Cu ajutorul lui Dumnezeu!». Conducerea penitenciarului unde era reținut a dat telefon la Poliția din Hălmagiu care a confirmat că l-au văzut la înmormântarea mamei, iar când unul dintre polițiști a vrut să stea de vorbă cu el, s-a făcut nevăzut", a adăugat Zoe Dăian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Arsenie Boca, omul care FĂCEA MINUNI!