Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Astăzi plânge cerul şi sufletele urlă de durere!" Alexia a murit de ziua ei, în mașina primită cadou de la părinți. S-a stins sub ochii iubitului pe E85, în Buzău

"Drumul Morți" E85 a luat viața unei fete chiar de ziua ei. Astăzi, Alexia urma să-și serbeze împlinirea celor 19 ani, însă destinul ei a fost frânt într-un teribil accident rutier. Fata și-a găsit sfârșitul puțin după miezul nopții, la volanul mașinii primite cadou de la părinți și sub privirile iubitului ei. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.04.2023, 14:32

Azi noapte, în jurul orei 2.00, Alexia, o fată din Râmnicu Sărat, era la volanul mașinii sale primite cadou de la părinți și conducea pe E85, cel mai periculos din regiune. În dreapta era iubitul ei, un băiat în vârstă de 20 de ani din Grebănu. Cei doi tineri se deplasau către Buzău când, din motive încă necunoscute, fata a pierdut controlul direcției, moment în care mașina s-a izbit violent de separatoarele de sens de pe mijlocul drumului, a fost proiectată pe câmp și s-a răsturnat.

Alexia a murit de ziua ei, în mașina primită cadou de la părinți

Din păcate, Alexia nu a supraviețuit accidentului. "Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău de către o conducătoare auto de 19 ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu separatoarele de sens amplasate pe DN2E85, în afara localității Grebănu, ulterior mașina răsturnându-se. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței și rănirea unui pasager în vârstă 20 de ani, din Grebănu, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale", au transmis reprezentanții IPJ Buzău.

Prietenul Alexiei a suferit multiple leziuni, fiind preluat de ambulanță și transportat la U.P.U. SMURD Buzău, cu traumatism cranio-cerebral si multiple contuzii la nivelul coloanei cervicale, a brațelor și a plămânilor. El a rămas internat în secția Chirurgie, pentru tratament și îngrijiri medicale.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia tinerei este distrusă de durere. În loc să o sărbătorească, oamenii se pregătesc acum de înmormântare. Pe rețelele de socializare, rudele și prietenii scriu neîncetat mesaje de condoleanțe. "Drum lin în lumină, copil frumos! Iar pentru voi, părinţi şi bunici, mă rog la Bunul Dumnezeu, să vă dea putere, să treceţi prin această încercare grea! Astăzi plânge cerul, şi sufletele noastre urlă de durere!" / "De ce surioara mea? De ce? De ce nu ți-am sărbătorit astăzi ziua de naștere, de ce trebuie să ne lași atât de îndurerați…Drum lin către cer, surioara mea, te iubesc mult" / "Dumnezeu sa o ierte ingeras de copil frumos" / "De ce Doamne? De ce? Înger frumos, drum lin! Dumnezeu sa o odihnească în pace", sunt doar câteva dintre ele.

Polițiștii continuă cercetările în cadrului unui dosar penal, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Numărul crucilor pe Drumul Morții E85, mai mare decât cel al bornelor kilometrice

E85 e singurul drum care leagă sudul ţării de Moldova şi e permanent în topul şoselelor cu cei mai mulţi morţi în urma accidentelor rutiere.

De altfel, numărul crucilor e mai mare decât cel al bornelor kilometrice

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Astăzi plânge cerul şi sufletele urlă de durere!" Alexia a murit de ziua ei, în mașina primită cadou de la părinți. S-a stins sub ochii iubitului pe E85, în Buzău