Antena Meniu Search
x

Atac armat în Capitală: S-au tras focuri de armă asupra unui troleibuz

Au fost momente de panică într-un troleibuz din Bucureşti. În timpul cursei, un călător a început să strige că se trag focuri de armă. Şoferul a oprit maşina şi a pus mâna pe telefon.

Vezi și

S-a crezut că cineva a luat la ţintă troleibuzul cu un pistol cu bile. Două geamuri s-au spart, dar poliţiştii nu ştiu deocamdată cum. Spun că nu s-a folosit o armă de foc, ci, cel mult, una neletală.

La ora 16.00, un apel la 112 anunţa că asupra troleibuzului 77 s-a tras un foc de armă. Troleibuzul tocmai intrase pe o străduţă îngustă şi se apropia de Piaţa Reşiţa, ultima staţie.

Un zgomot puternic şi câteva găuri într-un geam lateral au provocat panică printre călători. Un bărbat era rănit şi îi cerea şoferului să oprească maşina.

Proiectilul a traversat troleibuzul şi a ieşit prin geamul din spatele şoferului. Al doilea proiectil ar fi lovit geamul de la uşa din faţă.

Poliţiştii au izolat zona. Îl caută pe cel care a tras focul de armă asupra troleibuzului. Mai ales că este al treilea incident petrecut pe această linie a troleibuzului 77

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Atac armat în Capitală: S-au tras focuri de armă asupra unui troleibuz