Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la un centru remat, în apropiere de Bucureşti, pornit de la un cockatil Molotov

Un incendiu puternic izbucnit în apropiere de Bucureşti a declanşat alerta. Populaţia aflată şi la câţiva kilometri distanţă a fost avertizată să rămână în case, din cauza unui nor toxic. Flăcările au distrus un centru remat.

de Redactia Observator

la 19.02.2019, 19:55

Vezi și

Un incendiu puternic izbucnit în apropiere de Bucureşti a declanşat alerta. Populaţia aflată şi la câţiva kilometri distanţă a fost avertizată să rămână în case, din cauza unui nor toxic. Flăcările au distrus un centru remat. Proprietarul afacerii lansează o ipoteză şocantă - focul ar fi pornit de la un cocktail Molotov aruncat de persoane necunoscute.

Alarma s-a dat pe şoseaua de centură, în apropiere de Voluntari. Flăcările s-au aprins la o societate unde erau depozitate zeci de rable dar şi tone de deşeuri plastice. În câteva minute, focul a cuprins toate materialele aflate înăuntru. 

Fumul toxic care s-a ridicat deasupra depozitului i-a făcut pe pompieri să trimită o avertizare către populaţie prin sistemul RO-Alert. Sute de mii de oameni din Bucureşti, aflaţi şi la câţiva kilometri distanţă, au fost sfătuiţi să rămână în case până la lichidarea flăcărilor.

Proprietarul depozitului spune că dezastrul ar fi pornit de la un cocktail Molotov aruncat de persoane necunoscute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La o oră de la izbucnirea focului, numărul pompierilor s-a dublat. Peste 20 de autospeciale au fost trimise în ajutor. În zonă nu există hidranţi, iar maşinile au fost re-alimentate la mai multe societaţi aflate la câţiva kilometri depărtare.

După trei ore, incendiul a fost stins, dar pagubele rămase în urmă sunt uriaşe. Proprietarul afacerii speră ca poliţiştii să-i identifice pe cei care ar fi aprins intenţionat depozitul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la un centru remat, în apropiere de Bucureşti, pornit de la un cockatil Molotov