Video

Atac de panică, persoane evacuate şi degajări mari de fum, după ce bunurile depozitate pe balcon, de un bărbat din Botoşani, au luat foc

De Redactia Observator.
Publicat: 17.07.2021, 08:51.
Actualizat: 17.07.2021, 08:51

A fost alertă maximă, vineri seara, pe Aleea Primăverii, din Botoşani, după ce bunurile depozitate de un bărbat pe balcon au luat foc.

Alertaţi de degajările mari de fum, vecinii au solicitat intervenţia de urgenţă a pompierilor. Culmea este că bărbatul în balconul căruia a izbucnit incendiul dormea în momentul producerii incidentului şi a fost trezit de vecini.

Autorităţile locale au intervenit la faţa locului cu trei autospeciale cu apă şi spumă, autoplatformă de lucru la înălţime, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se propage la întregul apartament.

Citește și:

O femeie a suferit un atac de panică, în urma incendiului din Botoşani

De asemenea, pompierii au intervenit pentru a evacua cinci persoane, dintre care doi dopii, de la etajul de deasupra celui unde a izbucnit incendiul. Celalte persoane aflate în blocul de pe Aleea Primăverii au reuşit să se autoevacueze.

O femeie a suferit un atac de panică în urma incidentului produs în Botoşani şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, din partea medicilor de pe ambulanţa de la Serviciul Judeţean.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.