Antena Meniu Search
x

Video Atac de panică, persoane evacuate şi degajări mari de fum, după ce bunurile depozitate pe balcon, de un bărbat din Botoşani, au luat foc

A fost alertă maximă, vineri seara, pe Aleea Primăverii, din Botoşani, după ce bunurile depozitate de un bărbat pe balcon au luat foc.

de Redactia Observator

la 17.07.2021, 08:51

Vezi și
  • Incendiul a izbucnit într-un apartament de pe Aleea Primăverii, din Botoşani.

Alertaţi de degajările mari de fum, vecinii au solicitat intervenţia de urgenţă a pompierilor. Culmea este că bărbatul în balconul căruia a izbucnit incendiul dormea în momentul producerii incidentului şi a fost trezit de vecini.

Autorităţile locale au intervenit la faţa locului cu trei autospeciale cu apă şi spumă, autoplatformă de lucru la înălţime, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean. Intervenţia promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se propage la întregul apartament. 

O femeie a suferit un atac de panică, în urma incendiului din Botoşani

De asemenea, pompierii au intervenit pentru a evacua cinci persoane, dintre care doi dopii, de la etajul de deasupra celui unde a izbucnit incendiul. Celalte persoane aflate în blocul de pe Aleea Primăverii au reuşit să se autoevacueze.

O femeie a suferit un atac de panică în urma incidentului produs în Botoşani şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, din partea medicilor de pe ambulanţa de la Serviciul Judeţean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Atac de panică, persoane evacuate şi degajări mari de fum, după ce bunurile depozitate pe balcon, de un bărbat din Botoşani, au luat foc