Antena Meniu Search
x

Video Atac nebun pe stradă, în plină zi la Bistriţa-Năsăud: Înjunghiată de 9 ori de bărbatul cu care se afla în divorţ. Femeia retrăsese mai multe plângeri împotriva lui

Atac înfiorător, care a avut loc în judeţul Bistriţa-Năsăud. O femeie a fost înjunghiată de nouă ori, în plină stradă, de soţul cu care era în proces de divorţ.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 28.03.2023, 17:47

Vezi și

Plin de remuşcări, bărbatul s-a spânzurat apoi într-o anexă a casei. Femeia n-ar fi pentru prima oară victima unei agresiuni, însă de fiecare dată a sfârşit prin a-şi retrage plângerea. 

Înjunghiată de cel cu care se afla în divorţ

Femeia a fost operată şi se află în stare stabilă, spun medicii. Anchetatorii au fost cei care au ajuns la concluzia că aceasta a fost înjunghiată de 9 ori în această dimineaţă, în plină stradă.

Femeia a găsit puterea de a se ridica şi a se deplasa la unitatea de pompieri din zonă pentru a cere ajutor. Câteva ore mai târziu, fostul ei partener de viaţă a fost găsit spânzurat în locuinţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Atac nebun pe stradă, în plină zi la Bistriţa-Năsăud: Înjunghiată de 9 ori de bărbatul cu care se afla în divorţ. Femeia retrăsese mai multe plângeri împotriva lui