Antena Meniu Search
x

Video Atac violent, la marginea Capitalei: doi bărbaţi au bătut crunt un taximetrist, l-au ameninţat cu un pistol şi i-au furat maşina

Un atac violent a avut loc la marginea Bucureştiului. Un şofer de taxi a fost bătut crunt, scos din maşină sub ameninţarea unui pistol şi abandonat pe marginea drumului. Indivizii erau clienţii pe care îi ducea la destinaţie. Cu ultimele puteri bărbatul a sunat la poliţie.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 07.11.2023, 21:04

Vezi și

Totul s-a întâmplat astăzi, 7 noiembrie, în jurul orei 15:00 atunci când doi indivizi s-au dat drept clienţi, s-au urcat în maşina taximetristului şi au fost duşi câţiva kilometri până la destinaţie. În momentul în care maşina s-a oprit, cei doi au scos un pistol, l-au ameninţat pe bărbat, l-au bătut, i-au luat 430 de lei, actele şi, cel mai important, şi maşina.

Din informaţiile de până acum, pistolul ar fi fost unul de tip paintball. Poliţiştii au găsit maşina undeva pe raza Sectorului 6, goală şi cu urme de incendiere. Bărbaţii nu au fost găsiţi, dar poliţiştii sunt la faţa locului şi continuă cercetările în încercarea de a de urma celor doi agresori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Atac violent, la marginea Capitalei: doi bărbaţi au bătut crunt un taximetrist, l-au ameninţat cu un pistol şi i-au furat maşina