Antena Meniu Search
x

Atenţionare de călătorie! MAE îi avertizează pe românii care merg în Italia

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că vineri dimineaţă se declanşează o grevă generală în ţară.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia că vineri dimineaţă principalele organizaţii sindicale din domeniul transportului vor organiza o grevă generală cu durata de patru ore. Astfel, vor fi perturbări în transportul aerian, feroviar, maritim şi în transportul public din principalele oraşe italiene.

Pentru mai multe informaţii cu privire la serviciile garantate, se recomandă consultarea site-urilor Ministerului Infrastructurii şi Transporturilor, precum şi ale operatorilor din domeniu.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Roma: +390683523358; +390683523356; +390683523352; +390683523344, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie numărul de telefon de permanenţă: +393451473935.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Atenţionare de călătorie! MAE îi avertizează pe românii care merg în Italia