Antena Meniu Search
x

Video Au băut împreună, au furat o maşină şi au sfârşit într-un stâlp. Adolescent de 15 ani, mort în accidentul înfiorător din Buzău. Prietenul lui, reţinut

Accident înfiorător, ieri dimineţă, în comuna Costeşti, din judeţul Buzău. Un adolescent de 15 ani a murit, după ce maşina în care se afla, s-a izbit violent de un stâlp de electricitate. Băiatul era cu un prieten, în vârstă de 18 ani, iar la un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului şi nu a mai putut evita impactul. Maşina era furată de cei doi tineri. Adolescentul de 18 ani a fost reţinut, iar poliţiştii urmează să stabilească cine a fost la volan. Atenţie, detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 09:05

Vezi și

Ce doi prieteni de 15 şi 18 au băut împreună la barul dintr-o comună învecinată localităţii Costeşti. După mai multe pahare, la întoarcerea spre casă, în faţa unei curţi, au găsit o maşină parcată, descuiată şi cu cheile în contact. Nu au stat prea mult pe gânduri, s-au urcat în vehicul şi s-au făcut nevăzuţi. După doar câţiva kilometri, şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit violent de un stâlp de electricitate. 

Mărturia localnicilor despre accident

Localnic: Foarte tare s-a auzit dintr-o dată. O bubuitură foarte mare. M-am speriat. Am avut senzaţia că mi-a intrat în casă. Apoi am sunat la 112. 

Mircea Eftenaru, IPJ Buzău: A fost identificat trupul neînsuflețit al unui tânăr de 15 ani, aflat în afara unui autovehicul răsturnat. A mai fost prezent la faţa locului un tânăr de 18 ani. 

Tânărul de 18 ani a suferit răni uşoare

Tânărul de 18 ani a suferit răni uşoare şi a fost transportat la spital. Iar de acolo dus direct la poliţie, unde a fost reţinut pentru 24 de ore.  

Adrian Zoican, medic UPU Buzău: Prezintă leziuni la nivelul extremităţii cefalice şi a membrelor şi la nivelul toracelui. A fost examinat. A fost tratat. 

Poliţiştii trebuie să afle să afle cine a condus maşina şi cine se face responsabil de tragedie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Au băut împreună, au furat o maşină şi au sfârşit într-un stâlp. Adolescent de 15 ani, mort în accidentul înfiorător din Buzău. Prietenul lui, reţinut