Antena Meniu Search
x

Video Au consumat alcool şi nu au mai găsit drumul spre stână: doi bărbaţi rătăciţi pe munte, recuperaţi de salvamontişti în Maramureş

Doi bărbaţi care trebuiau să ajungă la o stână, aflată în zona împădurită dintre judeţele Maramureş şi Satu Mare, s-au rătăcit în noaptea de duminică spre luni, fiind nevoie de intervenţia salvatorilor montani pentru recuperarea lor, a informat Serviciul Public Judeţean Salvamont Maramureş. Potrivit salvatorilor, cei doi au spus că au consumat alcool şi nu au mai găsit drumul spre stână.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 08:12

Vezi și

Conform SPJ Salvamont Maramureş, cei doi bărbaţi nu aveau echipament adecvat sezonului, nici baterie la telefoane şi aveau doar o singura brichetă cu lanternă.

"Cei doi au fost găsiţi la intrarea în pădure cu hainele ude, insistând să fie duşi la stâna din apropiere. Din spusele lor, au consumat 'ceva alcool' şi nu au mai găsit drumul spre stână (...). Cei doi rătăciţi nu au necesitat îngrijiri medicale, starea lor de sănătate fiind bună", a transmis Salvamont Maramureş.

Bărbaţii au fost predaţi echipajelor de poliţie

Cei doi bărbaţi au fost coborâţi din zona montană şi predaţi echipajelor de poliţie din Maramureş şi Satu Mare venite în sprijin.

Directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş a mai precizat că găsirea celor doi bărbaţi a fost posibilă prin stabilirea coordonatelor şi localizarea precisă oferită de către STS.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Au consumat alcool şi nu au mai găsit drumul spre stână: doi bărbaţi rătăciţi pe munte, recuperaţi de salvamontişti în Maramureş