Antena Meniu Search
x

Doi turiști cu BMW-uri au demontat plăcuţele de înmatriculare pentru a fenta plata parcării în Mamaia. S-au trezit că au de plată mai mult

Doi turişti au demontat plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor pentru a nu plăti parcarea în Mamaia. Ei fost amendaţi cu câte 500 de lei de către Poliţia Locală. Una dintre maşini a fost ridicată de autorităţi, așa că turistul are de scos din buzunar cel puțin 630 de lei în plus, pe lângă amendă. Celălalt conducător auto s-a prezentat la mașină, prin urma nu i-a mai fost ridicată. 

de Redactia Observator

la 29.07.2022, 14:27

Poliţiştii locali au descoperit în staţiunea Mamaia, în zona Summerland, două maşini care aveau demontate plăcuţele de înmatriculare, potrivit Poliției din Constanța. Acestea erau staționate într-o parcare publică, sistematizată, marcată corespunzător și cu panouri informative pentru achitarea taxei de parcare.  

"Cei doi turişti veniţi în vacanţă în staţiunea Mamaia s-au gândit că aceasta este cea mai bună modalitate de a economisi nişte bani, neachitănd taxa de parcare. Dar cum nu au vrut să primească nici amendă pentru acest lucru şi-au scos numerele de înmatriculare. Din nefericire pentru ei, însă, poliţiştii locali au procedat la identificarea acestora şi i-au sancţionat contraventional cu suma de 500 lei, fiecare. Pentru unul dintre contravenienţi s-a dispus şi măsura ridicării şi transportării autovehiculului în parcul auto al municipalităţii situat pe strada Caraiman, nr.1”, a transmis Primăria Constanţa.

Sursa citată a menţionat că şoferul respectiv a mai plătit 450 de lei – tariful de ridicare maşini, 120 de lei – tariful transport maşini şi 60 de lei – tariful depozitare maşini pe zi. Celălalt şofer s-a prezentat la maşină, motiv pentru care nu a mai fost ridicată maşina. Pentru ca astfel de incidente să nu strice vacanța nimănui, vă rugăm să efectuați plata parcării!, a mai transmis Poliția din Constanța.

Preţul parcării în Mamaia, până în această săptămână, a fost de 96 de lei pe zi. Consilierii locali au decis ca parcarea în staţiunea să fie gratuită între orele 19 - 09.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi turiști cu BMW-uri au demontat plăcuţele de înmatriculare pentru a fenta plata parcării în Mamaia. S-au trezit că au de plată mai mult