Antena Meniu Search
x

Video "Au fost împroşcate de sticlă. Erau speriate". În ce stare sunt tinerele rănite în tren, la Azuga. Pantograful rupt a spart fereastra lângă care se aflau

Trei studente au fost rănite într-un tren la Azuga, după ce pantograful locomotivei s-a rupt și a spart geamul vagonului. Incidentul a creat un adevărat ambuteiaj pe calea ferată, cu întârzieri de până la trei ore ale trenurilor de pe Valea Prahovei. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 04.12.2023, 13:34

Vezi și

Călător: În timpul acesta nu am fost anunţaţi nici de controlul traficului, de nimeni, să ne cautăm alt mijloc de transport. Practic, s-a spart un geam la un vagon. Nişte fete au fost împroşcate de sticlă. Erau speriate. Au făcut plângere. 

Cele trei tinere, una în vârstă de 20 de ani şi alte două de 18 ani au fost luate cu ambulanţele şi duse de aici de la ieşire din Azuga către Spitalul Orăşenesc din Sinaia, sunt în stare stabilă, au avut probleme la ochi din cauza cioburilor, însă nu au rămas internate. Una dintre tinere a avut şi nişte zgârieturi.

Pantograful a lovit primul vagon din garnitura de călători Oradea - Bucureşti Nord

Totul s-a întâmplat în jurul orei 7, în această dimineaţă, la ieşire din gara Azuga pe sensul de mers către Buşteni, practic pantograful, instalaţia care asigură transferul energiei electrice de la linia de contact la locomotivă s-a rupt şi, în cădere, a lovit primul vagon din această garnitură de călători Oradea - Bucureşti Nord.

Cele trei tinere erau exact în dreptul geamului care a fost spart de acest pantograf şi din acest motiv au fost rănite. Trenul a staţionat aici, la ieşire din gara Azuga timp de trei ore şi jumătate până când a putut fi repus în circulaţie. Alte două garnituri, un tren regio şi un tren privat au avut întârzieri de două ceasuri până când şi-au putut relua circulaţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Au fost împroşcate de sticlă. Erau speriate". În ce stare sunt tinerele rănite în tren, la Azuga. Pantograful rupt a spart fereastra lângă care se aflau