Antena Meniu Search
x

Video Au fost prinşi hoţii care au furat pistolul fostului ofiţer SRI, în Voluntari. Arma letală este, în continuare, de negăsit

Hoţii care au furat un pistol şi 24 de cartuşe din seiful unui fost ofiţer SRI din Voluntari au fost prinşi la două săptămâni de la jaf. Arma letală este însă, în continuare, de negăsit. Cei patru suspecţi nu ar fi la prima infracţiune, iar tot ce fură joacă la păcănele, spun poliţiştii. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 18.01.2024, 14:40

Vezi și

Percheziţiile au avut loc în mai multe locaţii din judeţul Ilfov, dar şi în Bucureşti. Vorbim despre un grup infracţional bine pus la punct. Suspecţii se cunoşteau între ei, iar fiecare avea un rol bine stabilit pentru ca jafurile să fie întotdeauna duse până la capăt. Au făcut însă şi greşeli, iar poliţiştii au reuşit, astfel, să îi găsească.

Arma furată din casa fostului ofiţer SRI, de negăsit

Ultimul jaf ar fi fost dat la începutul acestei luni, atunci când ar fi spart o casă din Voluntari, de unde au furat mai multe bijuterii, dar şi o armă letală, cu 24 de cartuşe. Poliţiştii nu au reuşit să găsească pistolul până în acest moment. În urma ultimelor percheziţii, oamenii legi au deschis un dosar penal pentru furt calificat, dar şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar patru dintre suspecţi au fost duşi la IPJ Ilfov pentru audieri.

"La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii Serviciul de Investigații Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea au desfășurat 6 percheziții la domiciliile a 4 persoane, într-un dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. De asemenea, polițiștii vor pune în aplicare 4 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. La activități au participat polițiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale, Serviciul de Intervenții Acțiuni Speciale din cadrul IGPR,  Serviciului Acțiuni Speciale Ilfov, polițiști criminaliști și polițiști de la subunitățile de poliție din cadrul IPJ Ilfov. Reamintim faptul că, la data de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 19:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuința situată în orașul Voluntari mai multe bijuterii, un pistol letal și 24 de cartușe", au transmis poliţiştii ilfoveni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Au fost prinşi hoţii care au furat pistolul fostului ofiţer SRI, în Voluntari. Arma letală este, în continuare, de negăsit