Antena Meniu Search
x

Video Cazul dublei crime din Iași. Doi tineri studenţi din Maroc, ridicați în calitate de martori

Doi tineri, o fată şi un băiat, studenţi la Medicină, au fost descoperiţi morţi, în această dimineaţă, într-un cartier din Iaşi.

de Monica Palade

la 12.12.2021, 10:46

Vezi și

Perechea ar fi fost incendiată la scurt timp după crimă. Din primele informaţii, poliţiştii au ridicat doi martori. Este vorba de doi studenți marocani ai Universitatii Tehnice Tudor Vladimirescu, în anul întâi la taxă. Cei doi au fost ridicați de polițiștii dimineața din campusul universităţii şi conduşi la audieri.

Ucişi şi incendiaţi

Reamintim că doi tineri, un băiat și o fată, au fost găsiți morți sâmbătă dimineață într-o vilă din complexul rezidențial Roua Residence aflat în zona Moara de Vânt din Iași. Cei doi, studenţi la medicină au fost ucisi, după care incendiaţi.

"Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Cadavrele aparţin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani. S-ar părea că el este din Maroc. Se presupune identitatea victimelor, însă aceasta trebuie confirmată de rudele acestora. Ancheta e în curs de desfăşurare", a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cazul dublei crime din Iași. Doi tineri studenţi din Maroc, ridicați în calitate de martori