Antena Meniu Search
x

Au plecat cu asfaltul proaspăt turnat, după ce nu au fost plătiţi. Răzbunarea unor constructori din Hunedoara care nu şi-au primit banii

Au decopertat asfaltul proapăt turnat şi au plecat cu el. Nu este vorba despre un act de huliganism, ci chiar despre decizia celor care l-au pus. Constructorii ar fi recurs la asta, supăraţi că ar fi rămas cu lucrarea neplătită.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 16:52

Vezi și

Strada Cătănești, din orașul Alinoasa, județul Hunedoara este jumătate este asfaltată, jumătate decopertată. S-a ajuns aici după ce cele două firme care lucrează la sistemul de alimentare cu apă și la canalizare, în această zonă, s-au înțeles cu o altă societate care să modernizeze drumul, însă, doar una dintre firme s-a ținut de cuvânt și a plătit lucrarea, pentru că cealaltă n-ar mai fi plătit.

Firma care a turnat asfaltul s-a întors în teren cu muncitorii și utilajele, dar nu ca să termine lucrarea, ci să ia asfaltul înapoi. Sună, ce-i drept, ca desfășurarea acțiunii dintr-un film de comedie, dar întâmplarea este cât se poate de reală.

Oamenii din zonă sunt revoltați, iar autoritățile amenință cu plângere penală pentru distrugere, dacă firmele nu se vor înțelege între ele și nu vor reface strada cât mai repede. Asfaltarea a costat, spun autoritățile locale, peste 300.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Au plecat cu asfaltul proaspăt turnat, după ce nu au fost plătiţi. Răzbunarea unor constructori din Hunedoara care nu şi-au primit banii