Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Au sărit băieții şi trăgeau de uşi!" Tânărul de 19 ani care a făcut prăpăd pe străzile din Capitală furase maşina unui cumnat. Familia era acasă, petrecea

Un tânăr de 19 ani a reuşit să comită patru infracţiuni grave în doar câteva minute. Băut, drogat şi fără permis, a furat maşina unui cumnat şi a provocat un accident grav în oraşul Buftea. A intrat într-un automobil condus regulamentar, iar în urma impactului, a rupt un copac, s-a izbit de un altul şi s-a oprit din goana nebună pe trotuar. Doar un miracol a făcut ca nimeni să nu fie grav rănit. 

de Cristi Popovici

la 01.09.2024 , 19:25

"S-a auzit o bubuitură puternică, exact ca şi când s-a răsturnat un camion. Fum, ieşea fum şi am început să tip, că am intrat în panică! Şoferul era încarcerat, au sărit băieții şi trăgeau de uşi!", povesteşte un martor.

Momente de groază în centrul oraşului Buftea

În toiul nopţii, un tânăr fără permis a furat maşina unui cumnat şi a gonit nebuneşte pe străzi.

Vezi și

Tânărul de 19 ani circulă cu viteză mare pe stradă Știrbei Vodă din Buftea. În zona unui supermarket acesta a acroșat un alt autoturism care circulă regulamentar. În urma coliziunii, a scăpat mașina de sub control, a rupt un copac, apoi s-a izbit violent de un al doilea.

Pe acelaşi subiect

Şoferul a fost descarcerat din maşină de câţiva localnici înainte să ajungă medicii SMURD. A avut noroc şi a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Proprietarul maşinii distruse în totalitate este în stare de şoc. Spune că întreaga familie petrecea la el acasă, iar la un moment dat a observat că vehiculul dispăruse. 

Reporter: Înţeleg că a băut înainte să se urce la volan. A fost cu voi la petrecere?

Cumnatul şoferului: Da, era beat, da!

Reporter: Şi a şi fumat?

Cumnatul şoferului: Asta nu ştiu.

Reporter: El ştie să conducă, are permis?

Cumnatul şoferului: Nu are permis!

Reporter: Putea să omoare pe cineva!

Cumnatul şoferului: Aşa am zis şi eu.

Reporter: Ţi-a mai luat-o odată?

Cumnatul şoferului: Nu asta! Altă maşină, acum vreo cinci ani!

Poliţiştii au descoperit că tânărul nu doar băuse ci s-ar fi şi drogat înainte să provoace dezastrul. Ar fi vorba despre canabis. 

"Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele alcooltest, care au indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 19 ani. Nu posedă permis de conducere, iar în cadrul activităților specifice, acesta a fost condus la un spital din Buftea, unde a fost testat cu aparatul drugtest, în cauză rezultând indicii cu privire la prezența în organism a unei substanțe psihoactive", a declarat Anne Ciolcă, purtător de cuvânt IPJ Ilfov. 

Tânărul se află internat în spital. Va fi audiat zilele următoare de un procuror care poate propune arestarea lui pentru 30 de zile. Este acuzat de furt, dar şi de conducere fără permis şi sub influența băuturilor alcoolice şi a drogurilor. Riscă până la 7 ani de închisoare.

Cristi Popovici Like

Nu poți să fii jurnalist dacă nu iubești adrenalina, provocările și, mai ales, oamenii. Este una dintre cele mai palpitante meserii din lume.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Evenimente » "Au sărit băieții şi trăgeau de uşi!" Tânărul de 19 ani care a făcut prăpăd pe străzile din Capitală furase maşina unui cumnat. Familia era acasă, petrecea