Antena Meniu Search
x

Foto Au sfârșit pe calea ferată: Un copil de 13 ani și un bărbat de 30 de ani din Vaslui au murit, după ce căruța în care se aflau a fost lovită de tren

Sfârșit violent pentru un copil de 13 ani și un bărbat de 30 de ani din Vaslui. Au murit pe calea ferată, după ce căruța în care se aflau a fost lovită de trenul Interregio Iași - București.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 27.09.2023, 18:01

Accidentul a avut loc în localitea Brăhășoaia. În ciuda eforturilor salvatorilor, pentru cei doi nu s-a mai putut face nimic. Impactul a fost extrem de violent, iar din utilaj nu a mai rămas mare lucru.

Ce spun salvatorii

Potrivit ISU Vaslui, pompierii intervin cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare), o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate, la un accident feroviar produs în localitatea Brăhășoaia. În accident a fost implicat trenul InterRegio 1664 (Iași-București) și un atelaj hipo în care se aflau două persoane.

La intervenție s-a deplasat și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime care prezentau leziuni incompatibile cu viața. Victimele sunt de sex bărbătesc și au vârste de 13 respectiv 30 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Au sfârșit pe calea ferată: Un copil de 13 ani și un bărbat de 30 de ani din Vaslui au murit, după ce căruța în care se aflau a fost lovită de tren