Antena Meniu Search
x

Video "Au ţipat la ea că omoară un om". Un alpinist utilitar din Galaţi, la un pas de moarte după ce o bătrână a tras violent de corzile cu care era asigurat

Un alpinist utilitar a fost la un pas de moarte după ce o femeie a început să tragă cu putere de cablurile care îl asigurau. Incidentul s-a petrecut vineri, 1 septembrie, într-un cartier din Galaţi.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 13:33

Vezi și

Alpinistul a fost la un pas să cadă de la etajul 11 al imobilului după ce o femeie de 71 de ani, locatară a blocului, a început să tragă cu violenţă de cabluri. Alpinistul fusese chemat acolo de asociaţia de proprietari a blocului pentru a curăţa faţada. În timp ce inspecta zona pentru a şti ce are de făcut, bărbatul s-a trezit că cineva agită puternic cablurile cu care era asigurat.

Bătrâna s-a ales doar cu un avertisment din partea Poliţiei

Femeia care a făcut acest gest a declarat ulterior că era nemulţumită de felul în care alpiniştii utilitari îşi fac meseria, informează viata-libera.ro. "În momentul în care alpinistul utilitar aproape că ajunsese în dreptul etajului 11, un proprietar de la etajul al optulea a prins cu mâna cele două corzi ale alpinistului, le-a tras în casă și a început să tragă de ele cu bestialitate. În acest mod, alpinistul utilitar a fost dezechilibrat pe spate, a fost răsucit, bruscat, fiind în imposibilitatea de a urca sau coborî. Toate persoanele aflate în acel moment pe terasă, minim cinci bărbați, printre care președintele blocului, administratorul și clientul care a solicitat evaluarea, au țipat la persoana de la etajul al optulea să dea drumul că omoară un om. Persoana nu a dat drumul niciun moment la corzile alpinistului, care, cu ultimele forțe, a reușit să tragă una din corzile cu care era legat. A reușit să acționeze dispozitivul de coborâre ca să intre de urgență în prima fereastră deschisă a blocului", a declarat Mădălin Bălan, unul dintre colegii alpinistului, potrivit sursei citate.

O dată ajuns la sol, alpinistul a sunat la 112 pentru a reclama incidentul. Poliţiştii au identificat persoana care a tras de corzi ca fiind o femeie de 71 de ani ce locuia la etajul 8. Femeia nu a primit amendă, ci un avertisment din partea poliţiştilor gălăţeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Au ţipat la ea că omoară un om". Un alpinist utilitar din Galaţi, la un pas de moarte după ce o bătrână a tras violent de corzile cu care era asigurat