Antena Meniu Search
x

Motociclist mort în urma unui grav accident produs în Dâmboviţa; "Pur şi simplu a intrat în noi"

Un motociclist de 19 ani şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, la ieşirea din Târgovişte, după ce a încercat să evite o maşină care nu i-a acordat prioritate. Tânărul a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de alt autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât motociclistul a murit pe loc. 

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 08:26

Vezi și
  • Motociclistul mort în Dâmboviţa avea doar 19 ani.

Martor: A evitat... A ieşit unul, nu a dat prioritate, l-a evitat, ăla s-a dus şi...

Bărbatul, pasager în maşina de care s-a ciocnit motocicleta, povesteşte că tânărul mergea regulamentar. Însă, când i-a tăiat calea un autoturism care ar fi ieșit fără să se asigure de pe o stradă secundară, a fost nevoit să intre pe contrasens. 

Martor: Veneam cu viteză mică, coboram încet şi ne-am pomenit dintr-o dată. Eu nu ştiu, doar un şoc am... N-am văzut nimic... Pur şi simplu a intrat în noi.

Dosar penal în cazul motociclistului mort în Dâmboviţa

Pe acelaşi subiect

Ciocnirea dintre autoturism şi motocicletă a avut loc în dreptul localității Dragomirești. Imediat, la locul impactului au ajuns rudele, dar şi mai mulţi prieteni ai victimei, şi ei motociclişti. 

Medicii SMURD, sosiţi de urgenţă la accident, n-au mai putut face nimic pentru tânărul de 19 ani. 

Claudiu Stan, ISU Dâmboviţa: În urma accidentului a rezultat o victimă de sex masculin. Din păcate, a fost declarată decedată.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili exact cine se face vinovat de producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Motociclist mort în urma unui grav accident produs în Dâmboviţa; "Pur şi simplu a intrat în noi"