Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un cântăreţ de muzică populară ar fi abuzat doi fraţi, în timpul cursurilor de canto. SURSE: i-a forţat şi să întreţină relaţii sexuale între ei

Caz absolut revoltăror: un renumit cântăreţ de muzică populară, fost angajat al Centrului Cultural Dunărea de Jos, a fost arestat pentru că ar fi violat doi băieţi, fraţi. Este vorba despre doi copii pe care-i învăţa să cânte şi le preda în privat cursuri de canto. Profesorul a fost arestat pentru 30 de zile. 

de Adrian Obreja

la 10.07.2024 , 20:01

La cursurile de canto ale cântăreţului de muzică populară se petreceau scene revoltătoare. Profesorul de ocazie este acuzat că ar fi violat doi fraţi de 15 şi 16 ani.

Minori abuzaţi de profesorul de canto

Şi ororile ar fi fost şi mai şi. I-ar fi pus pe băieţi să întreţină relaţii sexuale între ei, spun surse Observator.  

Vezi și

"În perioada 1 septembrie 2023 - 3 iulie 2024 un bărbat în vârstă de 59 de ani a întreținut acte sexuale cu două persoane. Este posibil să existe și alte victime și continuăm cercetările cu privire la toate persoanele care ar putea fi implicate în acest scenariu", spune Cătălin Constantinescu, procuror. 

Pe acelaşi subiect

Totul s-a aflat după ce un alt copil, care mergea la cursuri, i-a spus mamei sale despre avansurile pe care le făcea porfesorul băieţilor. Femeia a mers direct la Poliție, unde a depus plângere. 

"Copiii s-au plâns. Îl ştiu pe unul dintre ei care a avut şi probleme la clasa de canto", povesteşte bunica unuia dintre copii.

Când autorităţile s-au dus să-l ridice.. au avut parte de o surpriză. Bărbatul s-a baricadat în casă. Interpretul de muzică populară nu a vrut să deschidă ușa polițiștilor, motiv pentru care aceștia au fost nevoiți să o spargă. Au spart-o într-un final, au intrat peste el în casă și l-au ridicat.

Vecinii sunt îngroziţi de ce au aflat

"Era singur, nu avea pe nimeni. Nu am văzut pe nimeni la el. Pușcărie pe viață, cum s-ar zice", spune un vecin.

"E dubios că dansul era un om liniștit nu avea alte.. nu știu. Veneam de la muncă îl vedeam, ne salutăm și atât", adaugă altul.

Până de curând profesorul a fost angajat al Centrului Cultural Dunărea de Jos dar a ieşit la pensie în urmă cu câteva luni.

  • Viorel Sandu, managerul Centrului Cultural "Dunărea de Jos"​: El a fost angajat ca si solist al ansamblului Covurluiului. 
  • Reporter: Câţi ani a lucrat aici?
  • Viorel Sandu, managerul Centrului Cultural "Dunărea de Jos"​: 20 si ceva de ani, 22.

Cântăreţul de muzică populară a fost arestat pentru 30 de zile. 

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Un cântăreţ de muzică populară ar fi abuzat doi fraţi, în timpul cursurilor de canto. SURSE: i-a forţat şi să întreţină relaţii sexuale între ei