Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Autobuz cu 50 de persoane, implicat într-un grav accident în Maramureş! Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie

Un autobuz cu 50 de persoane a fost implicat într-un grav accident rutier produs în localitatea Vadu Izei, judeţul Maramureş.

de Redactia Observator

la 27.11.2017 , 17:50

Un autobuz cu 50 de persoane a fost implicat într-un grav accident rutier produs în localitatea Vadu Izei, judeţul Maramureş.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie după ce autobuzul s-a ciocnit violent cu o autobasculantă încărcată cu pământ.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit primelor informaţii, o singură persoană a fost încarcerată, însă s-a reușit descarcerarea și a fost predată echipajului de prim-ajutor SMURD.

Pe acelaşi subiect
Accident grav la Vadu Izei! Un autobuz cu 50 de persoane s-a lovit violent cu un TIR

Accident la Vadu Izei: cel puţin 17 persoane au fost rănite!

La locul accidentului au ajuns în scurt timp un echipaj de descarcerare, două echipaje de prim ajutor SMURD, o autospecială de transport victime multiple și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

Cel puţin 17 persoane au fost rănite în urma impactului violent, iar două dintre ele au suferit traumatisme multiple, fiind transportate în stare gravă la spital.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Autobuz cu 50 de persoane, implicat într-un grav accident în Maramureş! Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie