Antena Meniu Search
x

Situație hilară în Maramureș! Elevii unei școli au așteptat 2 luni cornul și laptele, iar, când au venit, o fetiță și-a RUPT dintele când a mușcat din pâinea tare ca piatra (VIDEO)

Elevii unei școli din Cavnic au așteptat 2 luni cornul și laptele, din programul ministerului, iar, când au venit, o fetiță și-a rupt dintele într-un corn.

Elevii unei școli din Cavnic, Maramureș, au așteptat 2 luni cornul și laptele, din programul ministerului, iar, când au venit, o fetiță și-a rupt dintele când a mușcat dintr-un corn tare ca piatra. | VIDEO

Situația a fost raportată de administratorului școlii, care a precizat că astăzi a fost prima zi a programului "Cornul și Laptele", inițiat de Ministerul Educației, deoarece abia acum s-au încheiat toate procedurile, deși școala a început pe 10 septembrie.

Potrivit acestuia, firma care a semnat contractul în vederea distribuirii acestor produse a adus astăzi dimineață doar cornul, laptele urmând să ajungă în cursul după-amiezii.

Însă, cornurile erau atât de vechi, încât una dintre elevele din clasa I și-a rupt un dinte când  mușcat dintr-un corn.

Pe acelaşi subiect

"Cornul nici nu poate fi apăsat de cât de tare este. Este ca și un lemn, dacă îl bați este mai tare ca și lemnul. Eu nu i-aș da copilului meu să mănânce așa ceva. Plus că ambalajele sunt toate distruse. este clar că are mai mult de o săptămână. cam asta primesc copiii noștri și nu considerăm că este ceva normal", a declarat administratorul școlii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Situație hilară în Maramureș! Elevii unei școli au așteptat 2 luni cornul și laptele, iar, când au venit, o fetiță și-a RUPT dintele când a mușcat din pâinea tare ca piatra (VIDEO)