Antena Meniu Search
x

Autocar plin cu 29 de persoane s-a răsturnat în şanţ, după ce a derapat pe zăpadă, în Braşov

După un scurt episod de primăvară timpurie, iarna şi-a reintrat în drepturi în mai mult zone din ţară. Au fost de ajuns doar câteva ore de ninsoare pentru ca problemele să apară din nou.

de Redactia Observator

la 13.02.2019, 14:35

Vezi și

După un scurt episod de primăvară timpurie, iarna şi-a reintrat în drepturi în mai mult zone din ţară. Au fost de ajuns doar câteva ore de ninsoare pentru ca problemele să apară din nou. În Braşov, un autocar plin cu 29 de persoane s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului după ce a derapat pe zăpadă. De altfel în tot judeţul traficul a fost îngreunat de viscolul puternic. Şi pe Valea Prahovei s-a circulat cu dificultate, deşi utilajele de deszăpezire au acţionat în permanenţă.

Viscolul puternic cu rafale de până la 100 de kilometri pe oră a dat peste cap traficul în tot judeţul Braşov. Vizibilitatea a fost extrem de redusă, iar şoselele - acoperite de zăpadă. Utilajele au făcut faţă cu greu. La ieşirea din Codlea, pe DN1, un autocar în care se aflau 29 de oameni a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Opt pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei dintre ei au ajuns la spital, însă nimeni nu a fost grav rănit.

Şi pompierii au intervenit pentru că autocarul a pierdut combustibil şi echipajul s-a asigurat că nu există risc de explozie.

Destinaţia finală a cursei era Timişoara. Pasagerii au fost preluaţi de un micobuz ISU până la baza pompierilor de la Codlea, de unde au fost preluaţi de un alt autocar al companiei de transport.

Probleme cu traficul au fost şi în Pasul Tihuţa, care face legătura între Maramureş şi nordul Moldovei.

Şi pe Valea Prahovei a nins abundent, dar nu s-au înregistrat incidente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Autocar plin cu 29 de persoane s-a răsturnat în şanţ, după ce a derapat pe zăpadă, în Braşov