Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Autocar din România, implicat într-un accident în Germania

Unsprezece persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind în stare gravă, în urma răsturnării unui autocar înregistrat în România în localitatea Feucht din Germania

de Redactia Observator

la 03.05.2015 , 17:30

Potrivit poliției, la primele ore ale zilei de duminică, autocarul înregistrat în România s-a răsturnat într-o curbă, cel mai probabil din cauza vitezei și a șoselei umede.

Unsprezece persoane au fost rănite în accident, doi bărbați și o femeie fiind în stare gravă. Printre ceilalți opt răniți se numără și doi copii, de opt și, respectiv, doi ani.

Persoanele rănite au fost transportate la cele mai apropiate spitale. Numeroase echipe de intervenție au sosit la locul accidentului.Unsprezece persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind în stare gravă, în urma răsturnării unui autocar înregistrat în România în localitatea Feucht din Germania.

Articolul continuă după reclamă

Autocarul, marca Setra, are numere de înmatriculare de Iaşi, iar potrivit presei locale cauza accidentului ar fi viteza excesivă, neadaptată la carosabilul umed. Accidentul s-ar fi produs duminică dimineaţă, în jurul orei locale 4.30.

Ministerul Afacerilor Externe nu a confirmat accidentul până acum.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Autocar din România, implicat într-un accident în Germania