Antena Meniu Search
x

Video Autocar plin cu copii, blocat pe pasajul de cale ferată Peștera Bolii, în Hunedoara. Șoferul ar urma să fie sancționat

Un autocar care transporta peste 60 de copii s-a blocat în această dimineaţă pe un pasaj de cale ferată, în județul Hunedoara. Vehiculul a rămas pe şine și nu a mai putut înainta. Pasajul se află în apropiere de Peştera Bolii, unde copiii erau plecaţi în excursie. Trenurile au fost oprite ca măsură de siguranţă. 

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 13:39

Vezi și

Trenurile au fost oprite, vineri dimineața, în linie curentă, după ce un autocar plin cu copii s-a blocat pe pasajul de cale ferată Peștera Bolii, în județul Hunedoara. Potrivit ISU Hunedoara, autocarul, practic, s-a blocat chiar pe calea ferată și nu a mai putut înainta. 

"Pasagerii au fost evacuați fără probleme. Toate trenurile au fost oprite în linie curentă", au declarat reprezentanții ISU Hunedoara.

La Peștera Bolii intervin pompierii, SMURD Petroșani și Poliția Hunedoara. De asemenea, s-a anunțat Regionala CF Timiș și revizorii CF pentru măsuri de siguranță.

Copiii sunt acum în siguranță, vizitează Peștera Bolii

Pe acelaşi subiect

Reprezentanții ISU Hunedoara acționează pentru degajarea căii ferate prin mutarea autocarului. Pasagerii, copiii, sunt în siguranță, ei în acest moment vizitează Peștera Bolii.

Potrivit CF SA, autocarul a rămas blocat pe trecerea la nivel de la km 73+300, pasaj care traversează linia CF Bănița - Petroșani. "Un autocar a rămas blocat pe trecerea la nivel de la km 73+300, pasaj care traversează linia CF Bănița - Petroșani. Menționez faptul că pe relația Bănița - Petroșani nu sunt nici trenuri blocate si nici trenuri oprite, deoarece nu sunt trenuri înscrise în circulație în zona pasajului respectiv, decât după ora 12.00", a transmis Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

Potrivit unor surse, șoferul nu ar fi avut voie să circule cu autocarul prin acel loc, dar fiind faptul că vehiculul nu respecta limita de 10 metri lungime. Șoferul urmează să fie sancționat de poliție.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Autocar plin cu copii, blocat pe pasajul de cale ferată Peștera Bolii, în Hunedoara. Șoferul ar urma să fie sancționat