Antena Meniu Search
x

Video Autorităţile fac curăţenie la cea mai mare policlinică din Capitală, după ce medicii s-au plâns că intra şobolanii pe geam

Autorităţile s-au apucat să facă curăţenie la cea mai mare policlinică din Capitală, după ce medicii s-au plâns că intră şobolanii pe geam şi că trebuie să taie singuri iarba din curtea insituţiei.

de Redactia Observator

la 29.07.2022, 13:28

Vezi și

Autorităţile s-au apucat să facă curăţenie la cea mai mare policlinică din Capitală, asta după ce până ieri aceleaşi autorităţi nici măcar nu ştiau cine ar trebui să se ocupe de clădirea unde se tratează lunar mii de pacienţi. Decizia vine după ce o echipă Observator a prezentat un material care arăta situaţia în care se află policlinica, dar şi nemulţumirea cadrelor medicale. 

"Avem grijă să ţinem tot timpul închise geamurile. Nu putem aerisi de frica lor. Multe lucruri le-am făcut adunând bani de la colegi, medici şi asistenţi", a mărturisit Iulia Urzică, asistent şef Policlinica Vitan pentru reporterul Observator. 

Cine se ocupă de administrarea Policlinicii Vitan?

Iniţial, Primăria Capitalei nu ştia cine este responsabil de administrarea policlinicii. Reprezentanţi ai primăriei au spus că este în sarcina DSP. În replică, reprezentanţii DSP au spus echipei Observator că policlinica este în administrarea Primăriei Generale de ani de zile. În realitate, de întreţinerea curţii şi a clădirii se ocupă Administraţia Spitalelor, instituţie din subordinea Primăriei Generale, care însă nu a vrut să comenteze situaţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Autorităţile fac curăţenie la cea mai mare policlinică din Capitală, după ce medicii s-au plâns că intra şobolanii pe geam