Antena Meniu Search
x

Autostrada Lugoj-Deva, inaugurată cu scandal

Când toate drumurile blocau inaugurarea unei noi şosele de mare viteză pe plaiurile patriei, cu chiu cu vai, vestita autostradă Lugoj-Deva, a fost într-un final deschisă.

de Redactia Observator

la 15.08.2019, 15:11

Vezi și

Când toate drumurile blocau inaugurarea unei noi şosele de mare viteză pe plaiurile patriei, cu chiu cu vai, vestita autostradă Lugoj-Deva, a fost într-un final deschisă. Asta după ce, în ciuda faptului că s-a făcut recepţia lucrărilor, în urmă cu două zile acest lucru se arăta a fi imposibil, din cauza bretelelor care fac accesul pe Lotul 4 şi aparţin de fapt altui constructor cu care au avut loc câteva neînţelegeri.

De la ora 18, oficial, ne-am mai ales cu încă 22 de kilometri de şosea de mare viteză. Lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva a fost deschis aseară. Un tronson pentru care şoferii care vin de la Sibiu şi vor să ajungă la Nădlac nu mai trebuie să-l parcurgă pe DN7 şi DN68A.

Necredinţa şoferilor nu vine degeaba. În urmă cu două zile, un scandal părea să blocheze inaugurarea autostrăzii. Lotul nu putea fi dat în folosinţă din cauza bretelelor de intrare şi de ieşire de pe drumul de mare viteză. Acestea se află la nodul Ilia şi aparţineau lotului 3, nedeschis încă, deoarece există suspiciuni că acolo lucrările au fost făcute prost.

Problema a fost soluţionată după ce porţiunea de 800 de metri a lotului 3 a fost preluată temporar de la constructorul spaniol de catre Compania de autostrăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Autostrada Lugoj-Deva, inaugurată cu scandal