Antena Meniu Search
x

Video Avaria de proporţii din Bacău s-a rezolvat. Curge din nou apă la robinete, după aproape o săptămână, dar nu în toate apartamentele

Băcăuanii pot răsufla uşuraţi. Apa a început să curgă la robinet după aproape o săptămână în care oamenii au fost lipsiţi de acest serviciu, din cauza unei avarii. Însă apa nu a ajuns încă la toată lumea. Distribuţia se face treptat şi abia astăzi apa va ajunge la toate apartamentele. 

de Angela Bertea

la 06.02.2022, 09:23

Vezi și

O avarie majoră a lăsat municipiul Bacău fără apă potabilă încă de luni seară. Aşa că timp de 6 zile, localnicii au cărat bidoane cu apă de la punctele de distribuţie din oraş. Iar cei care au vrut să aibă parte de apă potabilă, au avut de aşteptat la codă pentru o sticlă de 2 litri.

Pentru persoanele aflate în carantină şi cele care nu se pot deplasa, poliţia a livrat apa la uşă. Conducta avariată a fost reparată în cele din umră, ieri dimineaţă. Apa nu a ajuns însă la toată lumea. Nu este prima dată când are loc o astfel de avarie. În 2018, localnicii au rămas zile întregi fără apă. De data aceasta însă, avaria a avut loc pe o porţiune de conductă modernizată în 2011.

"Se pare că modernizarea nu a fost făcută conform cu proiectul şi execuţia nu a respectat proiectul. Cei care au semnat recepţia au fost cei de la CRAB şi nu ne-au semnalizat acest lucru pentru a remedia. Eu consider că această companie e responsabilă de aceste numeroase avarii", a declarat Lucian Viziteu, primarul municipiului Bacău. Este de aşteptat ca abia de astăzi apa să ajungă la toate apartamentele racordate din oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Avaria de proporţii din Bacău s-a rezolvat. Curge din nou apă la robinete, după aproape o săptămână, dar nu în toate apartamentele